Skräddarsy din affärs-, grupp- eller semesterresa på No18

Som No18-medlem har du nära till att testa ett effektivare sätt att boka den perfekta resan!

Det spelar ingen roll om det handlar om en affärs- eller privatresa, weekend eller long-stay; Gordin Travel – nu på Plan 4 hos No18 Office & Lounge – tar hand om allt kring resan för att du ska få den bästa tänkbara upplevelsen till rätt pris!

Gordin Travel arbetar nästan uteslutande med s.k. ”Tailor Made Traveling”. Det innebär att det är dina egna preferenser och önskemål som styr och sätter ramverket för resan.Du drar de stora penseldragen – Gordin Travel tar hand om alla detaljer. Flyg, transfer, hotell, restaurangbesök, specialarrangemang, guidning och unika upplevelser; vi erbjuder en helhetslösning för ditt resande, levererade i ett komplett paket. Berätta bara vart du har tänkt åka och hur du vill att det ska bli – Gordin Travel tar hand om resten, om du vill och i den omfattning du vill.

Efter många år i resebranschen och ett helt liv av eget resande, törs vi påstå att vi vet vad de flesta delar av världen har att erbjuda i form av unika resmål, hotellboende och upplevelser. Dessutom håller vi ständig koll på de senaste trenderna i branschen och vilka nya resmål, hotell och restauranger runt om i världen som du ”bara måste uppleva”.

Gordin Travel jobbar med såväl privata resor som arrangemang för företag och grupper. Vid större gruppbokningar kan vi även tillhandhålla en svensk guide för resan.

Prova ett bekvämare och smartare sätt att skapa den perfekta resan och upplevelsen!

Välkommen till Gordin Travel, Plan 4 hos No18 Office & Lounge!

    
Helene Gordin & Veronica Backman
Gordin Travel
www.gordintravel.com
helene@gordintravel.com
veronica@gordintravel.com